Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Service Car Premio Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Anvelopa Tigar Extra Load Winter
262 lei
Brand
225/50R17 98V
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Anvelopa Tigar Winter produsa de grupul Michelin se orienteaza catre soferii care doresc un nivel bun de performanta la un pret accesibil. Linia de anvelope de iarna TIGAR Winter 1 este prevazuta cu un profil simetric si ofera aderenta pe carosabil umed, uscat, acoperit cu zapada sau gheata. Prin utilizarea in compozitia materialului a amestecului de Silica nivelul tractiunii pe teren umed este sporit si flexibilitatea la temperaturi joase este mentinuta.

Linia de anvelope iarna TIGAR Winter 1 prezinta rigiditate optimizata a umerilor pentru stabilitate in viraje. Gratie celor 2 santuri adanci, nivelul acvaplanarii este redus si nivelul aderentei pe timp de ploaie este sporit. Conturul rotunjit al carcasei si greutatea redusa a acestor anvelope necesita putina energie la rulare, ceea ce implica o reducere a consumului de carburant.

Numarul mare de lamele de pe intreaga suprafata a caii de rulare mareste semnificativ tractiunea pe zapada si gheata pentru aceasta linie de anvelope pentru iarna. Etichetare E, E, 73 dB. detalii pe www.anvelope-premio.ro
Din Gura in Gura